banner26

Kundaklama, Sahte Para ve Soygun! İşte KKTC'de Gündemi

banner47

Güncel 07.09.2024, 16:34 07.09.2024, 16:38
39
Kundaklama, Sahte Para ve Soygun! İşte KKTC'de Gündemi
banner52
banner32

Boltaşlı'da Kundaklama! Nihat İlkhan'ın Evinde Korkunç Yangın, Şüpheli Tutuklandı
Boltaşlı’da geçen çarşamba Nihat İlkhan’ın evinde çıkan yangının ardındaki korkunç detaylar ortaya çıktı! İleri soruşturmada, zanlı H.T. (E-43), kız arkadaşı hakkında dedikodu yaptığı gerekçesiyle Nihat İlkhan’ın evini kasten ateşe verdi. Zanlının gece yarısı kapıyı açarak içeriye girip, İlkhan uyurken yatak odasına yanıcı madde döktüğü ve evi ateşe verdiği tespit edildi. Yangın sonucu Nihat İlkhan ağır yaralandı ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altında. H.T. tutuklandı, soruşturma sürüyor.

Sahte Dolarla Alışveriş! Gazimağusa’da 3 Kişi Yakalandı
Gazimağusa’da bir markette sahte dolar ile alışveriş yapmaya çalışan S.Ö. (E-23) yakayı ele verdi! S.Ö., 430 TL’lik alışverişi için kasada sahte 100 ABD Doları verip, 2800 TL para üstü aldı. Olayın ardından S.Ö. ve suçla bağlantısı olduğu tespit edilen E.T. (E-23) ile H.C. (E-23) polis tarafından tutuklandı.

Arkadaşını Soydu! İskele’de 5 Bin Doları Çaldı
İskele’de şok eden bir olay yaşandı! B.A. (E-33), arkadaşından cep telefonunun şarj cihazını ödünç alma bahanesiyle aldığı anahtar ile arkadaşının evine girdi ve 5 bin ABD Doları çaldı. Polis hızlı bir operasyonla B.A.’yı tutukladı.

Alsancak’ta Kıskançlık Krizi: Ciddi Darp ve Burun Kırığı
Alsancak'ta kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma şiddete dönüştü! M.E. (E-37), N.B.'nin (K-47) burnunu kırdı ve sağ omzuna ağır darbe indirdi. Olayın ardından M.E. tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

Lapta’da Taşlı Saldırı! Kedi ve Köpek Tartışması Olayla Sonuçlandı
Lapta’da komşular arasındaki gerginlik taşlı saldırıya dönüştü! S.D. (E-46), köpek ve kedi beslediği gerekçesiyle komşusunun yatak odası camına parke taşı fırlatıp kırdı. S.D. tutuklanarak gözaltına alındı.

Yenierenköy’de Jet Ski Kazası! 5 Kişilik Bot Denize Savruldu
Yenierenköy’de denizde yaşanan tehlikeli kazada, jet ski ile çekilen bir botta bulunan T.G. (E-19), hız nedeniyle dengesini kaybedip denize düştü ve yaralandı. T.G. hastaneye kaldırıldı, jet ski sürücüsü Y.Ç. tutuklandı.

KKTC’de İzinsiz İkamet Eden 3 Kişi Tutuklandı
Polisin ülke genelinde yaptığı denetimlerde, izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 3 kişi tutuklandı. Yasal işlem başlatılan şahıslarla ilgili soruşturma sürüyor.

KKTC’deki bu olaylar gündemi sarsarken, yaşanan her gelişme dikkatle takip ediliyor!

banner36
Yorumlar (0)
banner6