banner26

Uzun ilişkiden sıkılmamak için yapmanız gerekenler

banner47

1

Güncel 23.11.2019, 21:45 23.11.2019, 21:45
41
Uzun ilişkiden sıkılmamak için yapmanız gerekenler
banner52
banner32

1Uzun ilişki yaşamak hemen hemen her insanın yaşamak istediği bir şeydir. Fakat ne yazık ki belli bir zaman sonra çiftler bu durumdan sıkılmaya başlar ve ilişki gitgide monotonluk kazanır. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı şeyler bulunuyor. İşte uzun ilişkiden sıkılmamak için dikkat etmeniz gerekenler...









2Birbirinize mutlaka zaman ayırın: İş yerinde yaşadığınız sıkıntıların asla ve asla ilişkinize sirayet etmesine müsaade etmeyin. Birbirinize bol bol vakit ayırın. Bırakın iş yerinde yaşadığınız sıkıntılar orada kalsın. Uzun ilişkiden sıkılmamak için dikkat etmeniz gereken en önemli kural partnerinize olabildğince vakit geçirmek olmalıdır. Çiftler arasındaki paylaşım ancak böyle artırılır. Birbirinize vakit ayırın.









3Cinselliği sakın ihmal etmeyin: Belli bir süre sonra göz ardı edilen cinsellik ilerleyen zamanlarda çok büyük sorunların yaşanmasına neden olabilir. Bu nedenle cinselliği sakın ola ki ihmal etmeyin. Partnerinizle aranızda cinsel bir uyumsuzluk söz konusuysa bunu mutlaka onunla konuşun. Konuşarak halledemeyecek hiçbir şey olmadığını unutmayın. 









4Mutlaka beraber zevk alabileceğiniz bir hobi edinin: Beraber yapmaktan zevk alabileceğiniz bir hobi mutlaka edinin. Spor, müzik, tiyatro gibi çeşitli ortak hobiler edinin ve bunlara bol bol vakit ayırın. Emin olun ki bu aktiviteler sizi birbirinize daha çok bağlayacak.






banner36
Yorumlar (0)
banner6