banner26

İki kamyon, iki yayaya çarptı

banner47

Güncel 13.09.2023, 14:31
118
İki kamyon, iki yayaya çarptı
banner52
banner32

Girne’de Şht. Mehmet Mustafa Sokak üzerinde bulunan Hapçı Market'e ait garaj park alanı içerisinde, 28 yaşındaki Cemil Diker yönetimindeki MZ 858 plakalı kamyon araç ile anayola giriş yapmak için geri geri dikkatsizce seyretmesi sonucu, o esnada gerisinde kaldırım üzerinde yürümekte olan yaya 83 yaşındaki Süheyla Hapcı’ya çarptı.

Kaza sonucu yaralanan Süheyla Hapcı, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, kalça kırığı teşhisi nedeniyle cerrahi servisinde gözetim altına alındı.

BOSTANCI’DA KAMYONET YAYAYA ÇARPTI

Öte yandan Bostancı’da da İzzet Kombos Bulvarı üzerinde, 34 yaşındaki Murat Bozlar yönetimindeki LL 993 plakalı kamyonet araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya 51 yaşındaki Cihangir Tip’e çarptı.

Kaza sonucu yaralanan Cihangir Tip, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, ortopedi servisinde müşahede altına alındı. Araç sürücüsü Murat Bozlar tutuklandı.

banner16
Yorumlar (0)
banner6