banner26

Ercan Havalimanı'nda pist tamirat çalışmaları başladı

banner47

 Ercan Havalimanı’nın mevcut pistinin sorunlu ve çökme yaşanan bölümleri tamirat çalışmaları başladı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, uçuşların durduğu bu dönemde, pistin 300 metrelik bölümünde oluşan bütün sorunların giderileceği çalışmalar boyunca ayrıca pistin genel bakımı ve sorunlu Alfa taksi yolunun asfaltlanması işlemlerinin de yapılacağı kaydedildi.

banner57
Güncel 16.05.2020, 10:24 16.05.2020, 10:24
49
Ercan Havalimanı'nda pist tamirat çalışmaları başladı
banner52
banner32

 Ercan Havalimanı’nın mevcut pistinin sorunlu ve çökme yaşanan bölümleri tamirat çalışmaları başladı.





Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, uçuşların durduğu bu dönemde, pistin 300 metrelik bölümünde oluşan bütün sorunların giderileceği çalışmalar boyunca ayrıca pistin genel bakımı ve sorunlu Alfa taksi yolunun asfaltlanması işlemlerinin de yapılacağı kaydedildi.





Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Planlama ve İnşaat Dairesi, Karayolları Dairesi ve Sivil Havacılık Dairesi koordinasyonunda sürdürülen çalışmaların Mayıs ayı sonu itibariyle tamamlanması hedefleniyor.


banner36
Yorumlar (0)
banner6
Günün Anketi Tümü
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?