banner26

Enver Karakaya'nın dava nedeni belli oldu

banner47

Güncel 02.01.2024, 15:57 02.01.2024, 15:43
1010
Enver Karakaya'nın dava nedeni belli oldu
banner52
banner32

İsias Otel’de yaşamını yitiren Şampiyonlardan Serin'in babası Enver Karakaya, İsias Davası için Adıyaman’a yola çıkmıştı. Enver Karakaya, Gaziantep Havaalanında dava şokuyla karşılaştı.

Gaziantep Havaalanından ülkeye giriş yapmaya çalıştığı sırada görevliler tarafından ‘hakkınızda dava var’ denilerek muhacerete götürülen Karakaya’dan, Sakarya ilinden bir yurttaşın şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı, Enver Karakaya'nın şikayet edilmesi konusunda şöyle dedi:

“Enver, 2016’da bir Galatasaray maçından sonra hafif sinirli bir tweet atmış. Bir futbolcu da bunu üstüne alarak şikayet etmiş. Şikayet sisteme düşünce bugünkü olay yaşandı. Önemli bir şey değil. Adıyaman adliyesinde bir ifade vererek konuyu çözdük. Olay bundan ibarettir. Bu konuyu geçtik, davamıza konsantreyiz şu an.”

Enver Karakaya da, yaptığı paylaşımla, herhangi bir sorunun olmadığını söyleyerek, Adıyaman’a vardıklarını ve yarın sabah “adalet” için mahkemeye çıkacaklarını söyledi. Karakaya’nın paylaşımı şöyle: “Arkadaşlar hiçbir sıkıntı yok, alakasız bir konu ile ilgili ifade verdim sadece. Adıyaman'dayız, yarın sabah adalet için ilk mahkemeye çıkıyoruz.”

Yorumlar (0)
banner6