banner26

Coşku ve gurur bir arada yaşandı

banner47

Güncel 20.06.2023, 18:35
15
Coşku ve gurur bir arada yaşandı
banner52
banner32

YDÜ yüksek lisans ve doktora mezunları, Cumhurbaşkanı Tatar’ın katılımı gerçekleştirilen törenle diplomalarını aldı

Yakın Doğu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün yüksek lisans ve doktora mezunları Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımı ile gerçekleştirilen törenle diplomalarını aldı. Törende 364’ü yüksek lisans ve 55’i doktora  olmak üzere toplam 419 mezun büyük bir coşkuyla keplerini attı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende; Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nden Gözdem İlkay ve İmge Dinçer tarafından müzik dinletisi verildi.

Diploma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yakın Doğu Üniversitesi mezunlarını kutlayarak başladığı konuşmasını “Artık yeni bir dönemin başlangıcındasınız, elde ettiğiniz deneyimler ve tecrübelerle yeni hayatınıza hazırsınız” sözleri ile devam etti. Cumhurbaşkanı Tatar, aynı zamanda Yakın Doğu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü mezunlarından Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Çağın Zort’u da tebrik etti.

Tatar “Çağın Zort sayesinde gördüm ki, doktora yapmak zor bir iş. Sıkı çalışmak ve sürekli yaratıp üretmek lazım. Ve sizler bugün bu zorlu yolu tamamladınız” dedi.

Yorumlar (0)
banner6