gazetda

English House direktöründen iddialara tepki: “Biz ne ara bu kadar çirkin olduk?”

Güncel

English House Direktörü Önder Fahrioğlu, 

bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi.

Fahrioğlu, English House’ta bir öğrencide vaka görüldüğünü yazan haberler ve yorumlarla ilgili “Biz ne ara bu kadar çirkin ve kötü olduk! Bu kadar acımasız, duygusuz ve empati yoksunu!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Önder Fahrioğlu’nun açıklaması şöyle:

YAZIK! Okuduklarım karşısında şaşkınlık ve nasıl bir çevrede yaşadığımı sorgulamaktan alamadım kendimi. Biz ne ara bu kadar çirkin ve kötü olduk! Bu kadar acımasız, duygusuz ve empati yoksunu! 

Saatlerdir durmayan, susmayan telefonlarım, mesajlarım " Önder hocam iyi misiniz? Yoğun bakıma kaldırmışlar sizi durumunuz nasıl? " Hayretler içerisindeyim duyduklarım ve okuduklarım karşısında... 

Nasıl yalan dolan haberler, ne içi boş konuşmalar sohbetler, ne işsiz güçsüz insanlar... Ben yüzlerce çocuğun Önder öğretmeni, çocuklarıma gönlünü kalbini yüreğini vermiş bir "insan"... Onları gözümden sakınan ben... Ben iyiyim, testim NEGATİF ve çok şükür bebeğimin yanında işimin başındayım... Peki siz bu yalan dolan haberleri çıkartıp herkesin huzurunu bozan siz iyi misiniz? 

Bu salgın hepimize uğrayabilir. Bugün iyiyiz. Yarın kime ne olur kimse bilmez... Evet bugün sağlık bakanlığı tarafından arandık ve 9 Eylül ilkokulu öğrencileri ile alakalı olarak temaslı takibi yapılması için gerekli prosedürlere yardımcı olduk...Gerekli olan tüm velilerle tek tek bakanlık iletişime geçip bilgi verdi... Burada önemli olan kimin kime dokunduğu, kimin temas ettiğinden çok insanların ne kadar bencil ve çirkin olabileceği... Konu çocuklarımız, canlarımızken bile... dedim ya yazık... biz gerçekten ne ara böyle olduk... tanıyan tanımayan herkes yorumladı, mesaj attı, kendince yazdı çizdi... sizin de anne babanız var... sizin de çocuklarınız... biraz empati... dünya nelerle boğuşuyor... bu dünyayı sadece iyilik ve güzellik kurtaracak...ben halen buna inanmak istiyorum... Dilerim bir an önce tüm çocuklarımız, tüm kıymetli emektar meslektaşlarımız, ve tüm insanlık sağlıkla yeni yılı kucaklar...Huzur...Sadece huzur...????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.