gazetda

Biri öğrenci, diğer, turist: Torbacılara şok baskın

Güncel

Girne’de bir apartman dairesine operasyon yapan Narkotik polisi evde 12 gram kokain, 30 gram hintkeneviri, MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 26 adet hap, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan yüklü miktarda para ele geçirdi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polis ekibi almış olduğu ihbar sonrası Girne’de bir apartman dairesinde pusu görevi yaptı. Uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen biri turist biri öğrenci vizesi ile ülkede bulunduğu öğrenilen iki torbacı kaldıkları dairede yapılan baskında suçüstü tutuklandı.

Zanlılar Mehmet Fatih Yılmaz ve Heval Özsat’ın tasarrufunda polis üç çeşit uyuşturucu madde, hassas terazi, yüklü miktarda nakit para ve çok sayıda uyuşturucu satışı için kullanılan boş paket ele geçirdi.

Zanlılar Yılmaz ve Özsat tutukluluk talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru, zanlıların dün akşam üzeri Girne’de düzenlenen operasyonda tutuklandıklarını anlattı. Polis, evde gerçekleşen aramada 12 gram kokain, 30 gram hintkeneviri, MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 26 adet hap, 2 adet hassas terazi ele geçirdiklerini söyledi. Polis devam eden aramalarda 200 TL’lik 1 adet banknot, uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 54 bin 490 TL, 770 ABD ve 80 Stg nakit para bulunduğunu kaydetti. Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini ifade eden Toz, söz konusu uyuşturucu maddelerin analize gönderildiğini belirterek zanlıların 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, soruşturmanın devam ettiğine değinerek Mehmet Fatih Yılmaz ve Heval Özsat’ın 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.